Midsommarröra!
Nej, det är inte som gubbröra, mycket värre.
Först hackar man ner missförstånd till massa smågnabb. Vändigt finhackat. Så man knappt märker av det. Sen lägger man det i en stor skål (man ska kunna röra om ordentligt), Rör ner stoltheten man sparat på ett tag så den riktigt fått mogna. Krydda med en knivsudd salt, för att det riktigt ska svida.
Tycker man att det behöver bli lite mer rörigt, så där riktigt kladdigt som är gott.
Då har jag nog inget annat råd än riktigt sur gräddfil.
Servera denna goding till surströmming, så är hela kvällen förstörd.
Först hackar man ner missförstånd till massa smågnabb. Vändigt finhackat. Så man knappt märker av det. Sen lägger man det i en stor skål (man ska kunna röra om ordentligt), Rör ner stoltheten man sparat på ett tag så den riktigt fått mogna. Krydda med en knivsudd salt, för att det riktigt ska svida.
Tycker man att det behöver bli lite mer rörigt, så där riktigt kladdigt som är gott.
Då har jag nog inget annat råd än riktigt sur gräddfil.
Servera denna goding till surströmming, så är hela kvällen förstörd.
Kommentarer
Trackback